• Jake struje

  Električna instalacija jake struje u objektu obuhvaća sav razvod i priključke trošila u objektu od razvodne ploče i brojila, kao i sama trošila koja su stalno priključena na razvod.

 • Slabe struje

  U današnje vrijeme nezamisliva je izvedba nekog objekta bez instalacije slabe struje

 • Elektroinstalacije

  U našoj ponudi usluga bavimo se izradom razvodnih ormara od tipskih do ormara izrađenih po narudžbi ili prema projektnoj dokumentaciji

 • Elektroinstalacije

  tIzvodimo kompletne elektroinstalacije u Vašem domu, poslovnom prostoru i sl., isto tako elektromonažu pod kojom podrazumijevamo cjelokupnu dobavu i montažu elektroopreme

Elektroinstalacije

Elektroinstalacije općenito jesu skup međusobno spojene niskonaponske električne opreme u promatranom prostoru (prostoriji) i previđene su za ispunjavanje određene namjene. Izvode se u stambenim objektima, poslovnim prostorima, industriji, poljoprivrednim dobrima, gradilištima i ostalim građevisnkim objektima.
Svaka instalacija mora biti izvedena da ne predstavlja za živa bića nikakvu opasnost po život, a ni opasnost od požara. Od velike je važnosti da se instalacije i instalacijski materijal izrađuje prema određenim propisima i da instalacije budu izvedene u skladu s propisima. Na taj način opasnost od električne struje smanjuje se na minimum, instalacije imaju dulji vijek trajanja, a održavanje će biti minimalno.

U današnje vrijeme nezamisliva je izvedba nekog objekta bez instalacije slabe struje. Priključnice za telefon, internet mrežu, antenu, portafon, a isto tako neki klijenti zahtjevaju i kontrolu ulaza, alarm, videonadzor, vatrodojavu radi lakšeg življenja i zaštite.