DOBRODOŠLI NA STRANICE TVRTKE GOLDIN USLUGE d.o.o

Dugogodišnje iskustvo u izvođenju elektroinstalacija jake i slabe struje kao i brojne preporuke i priznanja koje smo zaslužili svojim predanim radom , naša su garancija kvalitete s naglaskom na poštivanje dogovorenih rokova za izvođenje radova.

Ideja tvrtke Goldin usluge d.o.o. pri osnivanju bila je pružiti kvalitetu i zadržati istu razinu kvalitete bez obzira na veličinu i zahtjevnost projekta.

Misija: Misija tvrtke Goldin usluge d.o.o. je projektiranje i izvođenje svih vrsta elektroinstalacija jake i slabe struje kao i sve vrste popravaka kvarova na elektroinstalacijama koji podrazumijevaju brzu dijagnostiku i efikasno rješavanje problema.

Vizija: Vizija tvrtke Goldin usluge d.o.o. je da svojim iskustvom, kvalitetom rada i profesionalnim pristupom bude prepoznata od strane klijenata i suradnika , te da razvija svoje poslovanje u cilju postizanja što bolje pozicije na tržištu na zadovoljstvo svih zaposlenika, klijenata i suradnika.

Suglasnost za rad izvođaču Goldin usluge d.o.o. izdalo je Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja (klasa:UP/I-360-02/12-04/258) za obavljanje djelatnosti građenja na građevinama (elektro radovi). Istu možete provjeriti na stranicama Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja.

Elektroinstalacije

Kod gradnje, uređenja ili adaptacije Vašeg doma, poslovnog prostora i sl. jedna od važnijih stavki su elektroinstalacije koje radi Vas samih i Vaših bližnjih trebaju biti kvalitetne i sigurne.
Izvodimo sve vrste elektroinstalacija jake i slabe struje.

Instalacije jake i slabe struje

Osim sigurnosti i estetike kvalitetnom izvedbom elektroinstalacija mogu se izbjeći veći troškovi i građevinski zahvati zbog naknadnih izmjena u budućnosti.

Rasvjeta

Pratimo trendove i u korak smo s razvojem tehnologije, te smo Vam u mogućnosti ponuditi razna moderna rješenja svih vrsta i tipova rasvjete. Nudimo širok spektar rasvjetnih tijela renomiranih proizvođača za Vaš dom, poslovni prostor i sl.

Led rasvjeta

Razvojem i modernizacijom tehnologije u današnje vrijeme pri uređenju prostora važno mjesto zauzima led rasvjeta. Osim efektnog i modernog izgleda led rasvjeta ima i funkciju velike uštede električne energije. Pri odabiru led rasvjete nudimo Vam idealna rješenja širokom paletom naših proizvoda i usluga.Važno je napomenuti da led rasvjeta osim uštede električne energije ne sadrži opasne sastojke, te je ekološki prihvatljiva, led rasvjetom čuvamo prirodu.

Klime

Tvrtka Goldin Usluge d.o.o. Vam u svojoj ponudi nudi veliki izbor klima uređaja renomiranih proizvođača, uređaje vrhunske kvalitete i ekološki prihvatljive. Nudimo Vam klima uređaje za različite namjene, za grijanje i hlađenje Vašeg doma, poslovnog prostora, ureda i sl.

Ugradnja i servis klima uređaja

Preporučamo servisiranje klima u Vašem domu jednom godišnje, a servis klima u poslovnim prostorima kao što su ugostiteljski objekti, trgovine, i sl., svakih šest mjeseci kako bi se izbjegli nepotrebni kvarovi i troškovi koji nastaju upravo zbog neadekvatnog održavanja.