Vanjska rasvjeta

Vanjska rasvjeta

Pri uređenju eksterijera važan čimbenik je i vanjska rasvjeta, koja osim funkcionalnosti ima isto tako vrlo važnu propagandnu poruku. U tu svrhu spremni smo Vam ponuditi inovativna rješenja koja najbolje odgovaraju Vašem eksterijeru sa našom širokom paletom proizvoda i usluga. U današnje vrijeme posebno treba pridodati pažnju velikim uštedama na energiji i to korištenjem LED žarulja, LED traka i drugog. Glavne prednosti su: manja potrošnja energije, duži vijek trajanja, fizička čvrstoća, manje dimenzije, neograničene mogućnosti izvedbe i dizajna.

Više…

Unutarnja rasvjeta

Da bi Vaš dom, ured ili poslovni prostor izgledao moderno i inovativno važno je odabrati odgovarajuću rasvjetu. Nudimo Vam idejna rješenja koja će se najbolje uklopiti u Vaš dom, a Vašem poslovnom prostoru će dati moderan i atraktivan izgled koji privlači potencijalne kupce. Osnovno pravilo za osvjetljenje životnog ili radnog prostora je dobra i kvalitetna opča rasvjeta koja omogućava jasnu orijentaciju u prostoru

Više…

LED rasvjeta

Razvojem i modernizacijom tehnologije u današnje vrijeme pri uređenju prostora važno mjesto zauzima led žarulje. Osim efektnog i modernog izgleda led rasvjeta ima i funkciju velike uštede električne energije. Pri odabiru led rasvjete nudimo Vam idealna rješenja širokom paletom naših proizvoda i usluga.

Važno je napomenuti da led rasvjeta osim uštede električne energije ne sadrži opasne sastojke, te je ekološki prihvatljiva, led rasvjetom čuvamo prirodu.

Više…
Prigodna rasvjeta

Prigodna rasvjeta

Božićnom rasvjetom postiže se posebni blagdanski efekt i upravo je dobra rasvjeta ono što podiže cijeli doživljaj. Kako bi rasvjeta imala pozitivan utjecaj potrebno je posvetiti puno pažnje oko odabira lampica, ali i samog postavljanja.

Bez obzira postavi li se u privatne ili poslovne prostore, trgovačke centre, na ulice ili trgove zaokružuje cijelu blagdansku priču i teško je zamisliti nadolazeće blagdane bez dekorativne rasvjete.

Više…